Ajankohtaista

VU-kesäpäivät 18.-20.8.2017

VU-KESÄPÄIVÄT ELOKUUSSA RUOKKEELLA! Nyt jo viidennettä vuotta putkella. Ruokkeen lomakylä Mökit vapautuu 10.6. alkaen julkisesti varattaviin. Varaa siis paikkasi sitä ennen, niin päästään "samoille kulmille" asettumaan. Kerro, että olet tulossa VU-päiville varatessasi mökkiä. TERVETULOA MUKAAN!!!

Normaalia grillailua, jutustelua yms. luvassa, sekä extrana Kiva Koirakansalainen testi lauantaina!! Osallistujille VU-ruusukkeet muistoksi, sekä läpäisseille diplomit.

Katso mainos tästä!

TERVETULOA !!

VU-kesäpäivät 18.-21.8.2016

VU-KESÄPÄIVÄT ELOKUUSSA RUOKKEELLA! Ruokkeen lomakylä Mökit vapautuu 15.6. alkaen julkisesti varattaviin. Varaa siis paikkasi sitä ennen, niin päästään "samoille kulmille" asettumaan. Kerro, että olet tulossa VU-päiville varatessasi mökkiä. TERVETULOA MUKAAN!!!

Pe illala grillataan kodassa, omat eväät ja juomat mukaan. Lauantaina tehdään jotain mukavaa yhdessä ja käydään mm. yhteislenkillä iki-ihanissa maisemissa!

TERVETULOA !!

VU-kesäpäivät 27.-30.8.2015

Vuosittainen perinne VU-päivistä on taas tuloillaan loppukesästä. Ollaan loistavaksi todetussa paikassa Kesälahdella, Ruokkeen lomakylässä. Mökit on meille varattuina 30.6.2015 saakka ja kun varaat mökkiä sanomalla, että tulet VU-päiville, niin saat 10 % alennuksen ja mökin "meidän seasta".

Tänä vuonna ei ole luvassa sen suurempaa ohjelmaa ja paikkakin on varattu tortai-sunnuntaiksi, joten aikaa nauttia on luvassa! Syödään ja grillataan yhdessä niin pe kuin la illastakin. La illasta syödään ja nautitaan perinteisesti rosvopaistin kera.

Paikka on loistava, sillä ympärillä on puhdasta vettä, mökit ovat laadukkaita, ympäristö on metsässä joten koirille löytyy lenkkimaastoja ja tilaa löytyy tallustella vähän äksymmänkin akitauroksen tai -nartun kanssa! Eli TERVETULOA KAIKKI VU-KOIRAN OMISTAJAT ja "VU-mieliset"!

VU-kesäpäivät 29.-31.8.2014

Kesäpäiviä ja samalla mm. 10-vuotisjuhlavuotta kilistellään Ruokkeen lomakylän upeissa maisemissa elokuun lopulla. Tiedossa on mukavaa yhteistä aikaa, vähän aivoituksia koirille ja illanviettoa VU-perheen parissa.

Lisätietoa tulossa myöhemmin, mutta jos olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä hyvissä ajoin sillä mökit on jaossa jo! emilia(at)viribus.info tai puh. 0408314246 / Emilia

TERVETULOA !!

Lentoboksi vuokrattavana/myytävänä

Vuokrattavissa Helsingistä hyväkuntoinen lentoboksi isolle koiralle, kuten aikuinen akita.
Boksin tiedot: Atlas 70: p. 101 x l. 68,5 x k. 75,5 cm, paino 12,6 kg. Mukana vesikippo.
Kysy lisää: emilia(at)viribus.info