Vuoden 2018 uutiset

Pennut ovat täällä

Kevätpennut ovat syntyneet sopivasti näin huhtikuussa. Voit lukea lisää pentuja sivulta. Nyt vaan jäädään seuraamaan kun marsuista kasvaa koiranpentuja.

Alkuvuodesta 23.2. oli aika päästää irti Herkusta, jolla oli yhtä jos toistakin vaivaa. Jossain se raja aina menee, niinpä armoa annettiin kovasti rakkaalle perheenjäsenelle. Osanottoni Afra, oon ikuisesti kiitollinen vuosista, jotka elit Herkun kanssa.

Koska nyt ei runosuoni kuki, niin eipä tässä muuta kuin kaunista ja raikasta kevättä vaan kaikille.

Uusi vuosi on alkanut

Mieletön, uskomaton Inuki on nyt kansainvälinen muotovalio!!! Inukihan haki huimalla voittoputkellaan vuosia sitten tarvittavat palkinnot, mutta tuolloin Japanin AKIHO järjestöön rekisteröidyt akitat sukutaulussa estivät kansainvälisen tittelin saamisen. Onneksi säännöt muuttui ja Inuki saa juhlia upeaa lisää mahtavaan tittelirivistöönsä. Suuren suuret onnittelut Kevin sekä Davina!! Suuret kiitokset myös Tuulialle, jonka käsissä Inuki on monet saavutuksensa kehistä hakenut. Unohtamatta Virveä ja Nikoa, joiden käsistä Inuki on maailmaan lähtenyt!

Penturintamalla on tapahtumat laitettu alkuunsa. Maiko on viettänyt aikaa valkoisen jääkarhupoika Hiron kanssa oikein antaumuksella, joten en epäile etteikö pentuja olisi tulossa. Todennäköisesti vielä runsain määrin, jos Maiko tekee kuten edellisellä kerralla. Äärimmäisen mielenkiintoinen yhdistelmä siinäkin mielessä, ettei pennut ole sukua muulle VU-linjalle kuin K-pentueelle.

Haru on jälleen vaihtanut kotia. On todella ikävää koiralle joutua muuttamaan useasti, mutta tällä erää luulen ettei kyseessä ole kokeilua, vaan lopullinen koti. Haru on todella onnellinen päästyään sille sopivaan kotiin ja toivottavasti viihdyttää Iristä vuosia ja vuosia. Toivon kaikkea hyvää Harun kanssa!

Koska monesta asiasta alkaa olla vuosia ja vuosia, niin valitettavasti vanhuksia alkaa poistua rivistöstä. Tällä erää on 11.2.2018 jouduttu jättämään hyvästit yli 13,5-vuotiaalle Aikolle, joka eli kuin prinsessa, esiintyi kuin prinsessa ja omasi kaikki prinsessan elkeet. Olihan nimikin prinsessalta. Aikoa ei voi mainita ilman mainintaa huimasta menestyksestä näyttelykehissä. Syvä osanottoni Niina ja Jukka.

© Niina Tielinen
Aiko RIP