«« J-pentueen pääsivulle

J-pentueen kasvatti
s. 23.11.2008

Karpo oli keskusteleva pentu, joten nimen tuli kuvata puheliasta. Ja sattui hienosti, että löytyi oikea sana siihen, ja vielä kun Ava oli jalostuslainassa omistajaltaan Johannalta, oli nimi valittu.

Avan ja Sulon jälkikasvu:
» Karpo

Viribus Unitis Jouzetsu Go "Karpo"

MUISTOISSA 2008-2012

#1 uros

© Emilia Honkanen
  Klikkaamalla kuvaa aukeaa diashow

ER11932/09
kasv. Emilia Honkanen
om. Sirpa Nirho, Juva

Terveys: Kivesvika, kastroitu, kuollut
» KoiraNet

Näyttelyt:
1 x ROP-pentu

Puhelias pentu.. Mitä muutakaan voi nimeksi antaa kuin Karpo, sillä Karpolla on asiaa! Kun sitten vielä otetaan huomioon emän omistajan sekä Karpon uuden omistajan nimet (Johanna, Janita) ja teema "puheliaisuus", saatiin viralliseksi nimeksi Jouzetsu, joka tarkoittaa japaniksi puheliasta. Paremmin ei nimi voisi koiraa kuvata. Ääntä ja käskyjä tältä pojalta nimittäin tulee. Ehkä se tulee siitä, ettei Karpolla ollut sisaruksia, joiden kanssa tapella. Karpon silmin elämä on sille aseteltu kultavadille.

Karpo muutti Anjalankoskelle täyttämään akitan paikkaa. Vastassa uudessa kodissa Karpoa odotti sekarotuinen Jesse poika. Vauhdin hurmaa saa omistajat varmasti nähdä kun pojat riehumaan sattuvat! Eniten Karpoa kuitenkin puhuttaa ruoka. Voi pojat, ruoka se tälle hurmurille maistuu! Ehkä nuo korvatkin jostain löytyvät kun kädessä on makupaloja.

Pieni poika tästä nallesta ei tosiaankaan tullut. Vuotiaana korkeutta on hienot 68 cm ja panoakin jo päälle 30 kg...

Valitettavasti Karpon ja Jessen sukset menivät ristiin, jonka takia Karpo muutti pois 11/2009. Tätä nykyä Karpo vaikuttaa Juvalla. Taisi kaksi sielunkumppania kohdata toisensa.. Kaverina Karpolla on sievä laika-tyttönen.

Karpo osasi olla melkoinen tulisielu ja uuden koiraperheenjäsenen myötä elämä kävi tukalaksi. Niinpä Karpo nukkuu ikiunta. Kiitokset Sirulle Karpon hoidosta! Aikuista akitaurosta ei ole helppoa saada aina sopeutumaan uuteen paikkaan. Karpo oli sielunkumppani, eikä enempää voi toivoa.

Jouzetsu on japania ja tarkoittaa puheliasta. Jos kerta on puhelias koira puheliaalla nimellä, on sen kutsumanimi mitä parhain; Karpolla on asiaa...