«« K-pentueen pääsivulle

K-pentueen kasvatit
s. 16.4.2016

Maksin ja Maikon kauniit ja koreat jälkikasvut esittäytyvät.

Maksin ja Maikon jälkikasvu:
Fujiko - Aimi - Sera - Riki - Kokoro - Ahti

Viribus Unitis Kawaii "Fujiko"

#1 narttu, pitkäkarvainen

© Terhi Rautio
Fujiko akita
Klikkaamalla kuvaa aukeaa diashow

Rek. EJ29008/16
Kasv. Emilia Puustinen, Jaakko Lehtinen
Om. Terhi Rautio

Terveys:
» KoiraNet
» Akitapedigree

Ensimmäisenä syntynyt tyttö on todella tumma brindle, jonka katseeseen jää kiinni. Se on vaikuttava ja mieleenpainuva tummalla värillään. Kawaii katsoo maailmaa juuri siltä kantilta miltä haluaa. Se tutustuu ihmisiin ja koiriin, jos kiinnostaa. Ympäristöään tyttö tutkii mielellään. Tämä tyttö olisi omiaan lenkeillä, mukana oman ihmisensä kanssa joka paikassa. Ihanteellisessa tapauksessa perhe olisi pieni, sillä uskon tämän tytön tulevan todelliseksi sielunkumppaniksi omalle ihmiselleen, ei suurelle joukolle.

Tämä pörröpää muutti Peku -koirakaverin seuraan hurmaamaan ja ihmetyttämään olemuksellaan ympäristöään.

Kawaii tarkoittaa japaniksi suloista

Viribus Unitis Kazoko "Aimi"

#2 narttu

© Emilia Puustinen
Aimi akita
Klikkaamalla kuvaa aukeaa diashow

Rek. EJ29009/16
Kasv. Emilia Puustinen, Jaakko Lehtinen
Om. Pauliina Salonen, Saarijärvi

Terveys:
» KoiraNet
» Akitapedigree

Näyttelyt:

Toisena syntynyt iso tyttö Kazoko on varsinainen hurmuri. Kazoko on luonteeltaan varsin hiljainen, mutta se ei kätke ujoutta sisälleen. Ei, tämä tyttö ei turhia virka, vaan varmoin askelin tutustuu uusiin asioihin siitä suurempaa numeroa tekemättä. Tämä tyttö käyttää nenäänsä hyväkseen jo ihan pienenä, joten tästä voisi saada hyvän kaverin metsälenkeille mukaan. Ehkäpä jopa mejä-harrastuksen pariin? Hurmuri omaa todella kauniin ulkokuoren. Hurmurina Aimia tullaan varmastikin edes jokunen kerta näkemään näyttelykehissä.

Aimi muutti viihdyttämään aiempaa paimenkoiraperhettä. Tästä raitapaidasta onkin kehkeytynyt varsinainen kaunotar!

Kazoko tarkoittaa japaniksi perheenjäsentä, aatelista, ylvästä

Viribus Unitis Kibo "Sera"

#3 narttu

© Elina Karvanen
Kibo akita
Klikkaamalla kuvaa aukeaa diashow

Rek. EJ29010/16
Kasv. Emilia Puustinen, Jaakko Lehtinen
Om. Elina Karvanen, Nokia

Terveys: Rakennevirhe reisiluissa ja ranteissa, pihtikintut
» KoiraNet
» Akitapedigree

Näyttelyt:
ERI

Kolmas tytär, aivan ihana. Niin ihana, että hurmasi oman perheensä ensitapaamisella. Miun sydän sykki heti tälle kaunottarelle, ehkä se on niin tuttua VU-linjaa?! Niin tai näin, ihastuminen tuli eteen sekunnissa. Kibo on muhkea tallustelija, joka tykkää kokeilla ja tutkia uusia asioita. Mukaan lukien ihmiset. Kibo käppäili tutkien ja ennakkoluulottamasti pentuhuoneen hyllyn päältä, jonne muita pentuja ei kiinnostanut kurkistaa. Väriltään Kibo on melko vaalea brindle, mutta omaa kauniit ohuet viirut. Ulkomuodoltaan Kibo on pyöreä, juuri sellainen nalle kuin pentu parhaillaan voi olla. Tämä tassuttelija tulee varmasti hurmaamaan kaikki ja sen takia se varmaankin saa anteeksi paljon kolttosiakin, mitä nyt päähänsä juolahtaa.

Sera muutti punaisen pariskunnan keskelle tuomaan väriä. Sera kotiutui hienosti Reikan ja Rikin luokse. Toivotaan, että Serasta kasvaa hieno narttu, joka valloittaa näyttekykehät aikanaan.

Kibo tarkoittaa japaniksi toivetta, toivoa

Viribus Unitis Kanzen "Riki"

#5 uros

© Tanja Laine
akita Kanzen
Klikkaamalla kuvaa aukeaa diashow

Rek. EJ29011/16
Kasv. Emilia Puustinen, Jaakko Lehtinen
Om. Tanja Laine, Helsinki

Terveys:
» KoiraNet
» Akitapedigree

Näyttelyt:

Porukan ainokainen punainen pentu erottuu tietenkin helposti. Ja sen tämä herra tietääkin ja taitaapa vähän käyttää sitä hyväkseenkin! Hieno ja iso poitsu on etulinjassa tutustumassa uusiin paikkoihin. Tällä herralla täytyy olla tekemistä, sillä poitsu kertoo äänekkäästi tylsistymisestään. Mielenkiintoa pitää elämässä olla, jottei ihan tylsisty. Into ja halu mennä suuntaan jos toiseenkin ottaa hieman stoppia, jos sen joutuu yksinään tekemään. Niinpä onkin hienoa, että poitsu pääsee koiraperheeseen. Ja olishan se hauska nähdä Rikin pyörähtävän näyttelykehissäkin jokusen kerran.

Riki muutti villakoiraparin Cocon ja Knoxin luokse viihdyttämään uutta perhettään. Ja sittemmin perhe on kasvanut Yumin muodossa. Kukapa akitaa voi vastustaa.

Kanzen tarkoittaa japaniksi täydellinen, rohkea

Viribus Unitis Kokoro "Mitsu"

#7 narttu

© Marita Räsänen
akita kokoro
Klikkaamalla kuvaa aukeaa diashow

Rek. EJ29012/16
Kasv. Emilia Puustinen, Jaakko Lehtinen
Om. Marita Räsänen, Kuopio

Terveys:
» KoiraNet
» Akitapedigree

Näyttelyt:

Viehkeä japanilaisneito numero seitsemän. Tämä kaunotar omaa aivan upean kylmänsävyisen brindle värin. Kokoro on porukan siroin ja varsin suloinen pakkaus. Kokoro ei härnää muita, vaan leikkii ja toimii maltillisesti. Voisin kuvitella, että tämä kaunotar tulisi hyväksi kumppaniksi perheeseen, jossa se saa olla sylikoirana ja ehkäpä kaverina löytyisi kiltti ja varmaluonteinen koira. Kokoro on sellainen kokonaispaketti, jota voi ihastella ja ihmetellä, sillä tästä tytöstä uhkuu aitoa, alkuperäistä japanilaisuutta.

Kokoro ihastutti uuden perheensä, eikä päätä kääntänyt edes se todellisuus että Mitsu on pitkäkarvainen. Mitsu muutti Kuopioon Yoshi akitatytön kaveriksi.

Kokoro tarkoittaa japaniksi mieltä, sydäntä, sielua

Viribus Unitis Kyousei "Ahti"

#8 uros

© Henna Lindeman
akita kyousei
Klikkaamalla kuvaa aukeaa diashow

Rek. EJ29013/16
Kasv. Emilia Puustinen, Jaakko Lehtinen
Om. Henna Lindeman, Kouvola

Terveys: kastroitu, lonkat A/A, kyynärät 0/0, silmät ok
» KoiraNet
» Akitapedigree

Näyttelyt:

Ahti. Niin nimesin pennun heti tutustuttuani tähän viiksivalluun. Ahti on erittäin voimakkaan rungon omaava jässikkä, jonka voimaa korostaa sen tumma puku ja hauskasti värittynyt kuonon pää. Ahti on vähän jumalallinen, joten sopiikin että Ahdin niskaa koristaa kaulus. Ahti tutustuu paikkoihin, mutta jotenkin kuvittelen jo nyt herrasta tulevan enemmänkin naisille silmää iskevä, kuin raadoissa kellivä karju.

Mahti Ahti, kuten perheen lapset poitsua kutsuu, muutti Kouvolaan kasvamaan hienoksi pojaksi. Ahti muistuttaa ulkoisesti hyvin paljon emäänsä. Ahti on upea uros!

Kyousei tarkoittaa japaniksi mahtavaa