«« Umare-pentueen pääsivulle

Umare-pentueen kasvatti
s. 20.3.2013

Umare - jatkoa Uma-pentueelle. Umare tarkoittaa japaniksi syntymää, aitoa, elämää; Onhan pentu aitoa VU-linjaa ja uutta, pidemmälle edennyttä sukupolvea.

Huldan ja Ryuun jälkikasvu:
» Valo

FI, NO MVA
Viribus Unitis Umare Kawari "Valo"

#1 uros

© Salla Huohvanainen
  Klikkaamalla kuvaa aukeaa diashow

FI28114/13
kasv. Emilia Honkanen
om. Salla Huohvanainen, Joensuu

Terveys:
» KoiraNet

Näyttelyt:
1 x ROP
1 x SERT

Valo ansaitsee hienosti kutsumanimensä, sillä valoa pentu toi päätöksenä upealle reissulle Tsekkeihin! Valoa poika varmasti tuo myös uuteen kotiinsa, jossa Valo saa itselleen kavereiksi Tuike akitan ja valkoisen ruotsinhirvikoira Neelan. Näytelmissä Valo tullaan varmasti näkemäään vielä.

Valo on hauska pentu, joka ainokaisena on tottunut touhuamaan isojen koirien keskellä. Koko pikkupentuaikansa se on viettänyt emänsä Huldan sekä mumminsa Sissin kanssa maailmaan tutustuen. Ja mikä parasta, on Valo tottunut uuteen perheeseensäkin jo pienestä pitäen, joten muutto tulee olemaan astetta helpompi. Valo tykkää tutkia paikkoja, ehkä vähän tuhista matkalla ja väsyn iskiessä maastoutua mukavan viileään nurkkaan lepäämään.

Valo omaa isänsä lailla äärimmäisen upean, todella tumman punaisen turkin. Valolla on myös nähtävissä pyöreä pää ja itämainen ilme, jota seuraan suurella mielenkiinnolla. Koska upeista kasvateista ei koskaan kannata täysin luopua, on Valokin sijoitettu tulevaisuutta silmällä pitäen.

Valon jälkeläiset

Valolla on kaksi pentuetta, joissa on yhteensä 10 pentua; 9 urosta ja 1 narttu.

  • 4.12.2014 Dida Kensha Aya (6+1) VU Shou-pennut
  • 9.6.2014 W'Natsuki Go Tomimopa (3+0)

Valon ja kavereitten blogi löytyy osoitteella http://tassurallintaikaa.blogspot.fi/

Valon virallinen, toinen nimi 'Kawari' tarkoittaa korvausta/korvaajaa ja yhdessä Umare Kawari tarkoittaa japaniksi jälleensyntymistä.