«« Tounan-pentueen pääsivulle

Tounan-pentueen kasvatit
s. 22.4.2016

Koska pentueen emän Islan lempinimi on Pölli, niin täytyihän tuosta ryöstämisestä saada teema pentueelle. Niinpä Ryövärin tyttäret saivat pentuenimekseen Tounan, joka tarkoittaa japaniksi varkautta. Toiset nimet Isla toteutti edellisen illan toiveen mukaisesti, Thelma ja Louise.

Islan ja Toran jälkikasvu:
Ansa - Emi

Viribus Unitis Tounan Thelma "Ansa"

#1 narttu

© Emilia Puustinen
Ansa akita
Klikkaamalla kuvaa aukeaa diashow

Rek. FI30696/16
Kasv. Emilia Puustinen
Om. Emilia Puustinen, Helsinki

Terveys:
» KoiraNet
» Akitapedigree

Näyttelyt:

Ansa on oman tiensä kulkija. Melko peloton tyyppi, jossa on hieman miettelijäisyyttä. Ehkä ilkikurisuuttakin! Ansaa kiinnostaa mikä kiinnostaa. Ja mikä ei kiinnosta, niin ei se myöskään pelota. Ansalle kaverit ovat tärkeitä, mutta pienen välimatkan päästä. Ihan kylmimyyryyn Ansa ei taivu. Kas kun yksin nukkuessaan saa ottaa juuri sen tilan minkä haluaa.

Ansa omaa todella kauniin punaisen turkin ja itämaisen ilmeen. Naurava naama aina kun naurattaa, muutoin jopa hieman tuhma... Ansa on pitkän ja hartaan toiveen ja työn tulos saada omasta kasvatustyöstä, VU-linjasta, tyttö kotia. Ansan taustat kantaa kuusi sukupolvea taaksepäin aina omaan kantanarttuuni Junoon! Ansa viihdyttää Maian arkea.

Lue lisää Ansasta sen omilta sivuilta.

Viribus Unitis Tounan Louise "Emi"

#2 narttu

© Natalia Kottonen
Emi akita
Klikkaamalla kuvaa aukeaa diashow

Rek. FI30697/16
Kasv. Emilia Puustinen
Om. Natalia Kottonen, Kaipiainen

Terveys:
» KoiraNet
» Akitapedigree

Näyttelyt:

Ronja on menevä typykkä, joka tykkää touhuamisesta. Ronja vaeltaa pihallakin kauemmaksi, mutta muistaa kyllä missä muut ovat, eikä lähde kuitenkaan reissuun keskenään. Ronja tykkää kyöhnätä ja kellahtaa selälleen kun on mukavaa. Myös Ronja omaa luonnetta, sillä selättäähän se siskonsa mennen tullen. Ansasta kasvaakin varmastikin menevä akita, joka ei koiria reviirilleen tuosta vaan päästä.

Hymyilevä, viehkeä kaunotar sai nimekseen Emi, joka tarkoittaa japaniksi hymyä. Loistava nimi, loistavalle pennulle!

Emi päätyi kotiin, jossa akitakuumeen on nostattanut aikanaan mein omat karvakuonot Jasmin, Juno ja Martta. Emillä on pihaa vahdittavanaan ja omat ihmisvanhemmat viihdytettävänään.